…  AEON Credit Card Inquiry KEYWORDS AEON CCSTS 1234* – Application Status AEON CCBAL 1234* – Outstanding Balance AEON CCMIN 1234* – Minimum Payment Amount AEON CCAVA 1234* – Available…

…bayaran semula yang fleksibel – sesingkat 1 tahun sehingga mencapai 7 tahun. Sebagai contoh, pihak AEON Credit menawarkan tempoh pembiayaan dari 1 tahun hingga 7 tahun untuk pinjaman peribadi AEON

…langganan. Tada! Siap dah! Senang saja kan? Lepas ni tak perlu lah anda bersusah payah nak check akaun ASB kat kaunter. Buang masa dan duit je. Sekarang ni duduk bergolek…

…ialah RM2250, makanya, instalment RM1500 tadi boleh diterima. dan anda sudah layak untuk membuat pinjaman dengan jumlah tersebut. (untuk pengiraan lebih tepat, rujuk loan calculator di website LPPSA) Jadi jika…

…Ketiga, tunggu dan tawakkal. Banyak-banyakkanlah berdoa minta pada Tuhan agar dipermudahkan. Kalau korang buat permohonan melalui system universiti, rajin-rajinlah check. Selalunya syarikat atau institusi tu akan hubungi pihak universiti je….

…badan. Anda mesti la mula-mula kena pergi buat medical check-up di klinik yang telah disahkan. Kos pula bergantung pada klinik, kebiasaan dalam RM20 ke RM40 tapi ada juga yang mahal….

  • 1
  • 2