…  AEON Credit Card Inquiry KEYWORDS AEON CCSTS 1234* – Application Status AEON CCBAL 1234* – Outstanding Balance AEON CCMIN 1234* – Minimum Payment Amount AEON CCAVA 1234* – Available…

…artikel ini lebih lanjut. Mari kita sambung.. jangan cepat tergoda dengan angka-angka. Jenis-Jenis Pinjaman Peribadi Terdapat dua jenis pembiayaan peribadi, iaitu “secured personal loans” dan “unsecured personal loans”. Apa yang…

…langganan. Tada! Siap dah! Senang saja kan? Lepas ni tak perlu lah anda bersusah payah nak check akaun ASB kat kaunter. Buang masa dan duit je. Sekarang ni duduk bergolek…

…ialah RM2250, makanya, instalment RM1500 tadi boleh diterima. dan anda sudah layak untuk membuat pinjaman dengan jumlah tersebut. (untuk pengiraan lebih tepat, rujuk loan calculator di website LPPSA) Jadi jika…

…Ketiga, tunggu dan tawakkal. Banyak-banyakkanlah berdoa minta pada Tuhan agar dipermudahkan. Kalau korang buat permohonan melalui system universiti, rajin-rajinlah check. Selalunya syarikat atau institusi tu akan hubungi pihak universiti je….

…badan. Anda mesti la mula-mula kena pergi buat medical check-up di klinik yang telah disahkan. Kos pula bergantung pada klinik, kebiasaan dalam RM20 ke RM40 tapi ada juga yang mahal….

…laman web rasmi https://ilestari.kwsp.gov.my/check-status.php 2. Pilih pada bahagian semak status permohonan 3. Masukkan nombor Mykad, Nombor telefon Bimbit anda dan tekan semak 4. Status permohonan akan dipaparkan bagi tujuan semakan…

…bimbit adalah betul dan tepat 1. Pastikan anda Layari laman web rasmi https://ilestari.kwsp.gov.my/check-status.php 2. Pilih pada bahagian semak status permohonan 3. Masukkan nombor Mykad, Nombor telefon Bimbit anda dan tekan…