Nur Fazura dan Randy Seidman Benarkah Bercinta
Nur Fazura dan Randy Seidman Benarkah Bercinta

Nur Fazura dan Randy Seidman Benarkah Bercinta?

Posted on
Nur Fazura dan Randy Seidman Benarkah Bercinta
Nur Fazura dan Randy Seidman Benarkah Bercinta

Kecoh di media sosial gosip terbaru melibatkan Nur Fazura dan Randy Seidman dikatakan sedang bercinta. Adakah cerita ini benar atau sekadar gossip terbaru.  Sebelum ini terdapat gosip kuat mengatakan Fazura sedang menjalin cinta dengan Randy Seidman. Namun ianya dinafikan Fazura dengan mengatakan mereka hanya berkawan baik.

Semalam, hubungan mereka ‘kantoi’ apabila Randy Seidman sendiri mengaku bahawa Fazura adalah teman wanitanya. Jadi, adakah mereka benar-benar sedang bercinta? Sila Tonton video di akhir post ini.

Fazura sebelum ini bercuti di Amerika Syarikat (AS) selamat sebulan. Ketika ditanya tentang pengalaman percutiannya di negara itu Fazura juga turut ditanya tentang hubungannya dengan seorang lelaki yang juga deejay popular dari negara itu dan beliau mengakui mereka sedang berkawan rapat.

Nur Fazura Sharifuddin, tidak menganggap gelaran ‘girlfriend’ yang diberikan oleh rakannya yang juga seorang DJ Amerika Syarikat (AS) seperti tersebar di laman sosial baru-baru ini, sebagai petanda mereka bercinta. Fazura 33, berkata panggilan yang diberikan oleh Randy Seidman itu baginya adalah perkara biasa untuk masyarakat negara berkenaan dan ia bukanlah kedengaran janggal buatnya. “Kalau saya di sana (AS), mereka membahasakan kawan lelaki sebagai ‘guy friend’ dan kawan wanita mereka sebagai ‘girlfriend’. Itulah gelaran biasa buat mereka dan bukannya kerana kami bercinta.

“Saya dan Randy berkawan rapat sejak lima tahun lalu. Saya seronok berkawan dengannya kerana dia mempunyai kriteria yang saya suka, seperti sikap menghormati orang lain,” terang Fazura ketika ditemui pada majlis menandatangani kontrak sebagai artis naungan Universal Music Malaysia di sebuah hotel di sini, sebentar tadi.

Fazura berkata demikian sebagai mengulas video berdurasi 10 minit yang menyaksikan Seidman mempersoalkan tindakan melarang kemasukan rakyat tujuh negara Islam ke negara Uncle Sam itu seperti yang diumumkan Presidennya, Donald Trump, baru-baru ini. Lelaki itu dilihat melahirkan rasa kesal kerana tindakan terbabit memberikan imej buruk kepada AS dan juga orang Islam, termasuk Fazura yang dirujuk sebagai ‘girlfriend’ dalam video terbabit.

Penyanyi lagu Sayangi Dirimu ini turut melahirkan rasa terharu di atas sifat kemanusiaan rakannya kerana biarpun berlainan agama, jejaka kulit putih berkenaan sanggup mempertahankan Islam dan penganutnya berhubung isu kontroversi itu.

 

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.